winnaar

De voorronde liep via youtube en afgelopen zaterdag was de finale. Ik zat godzijdank niet in de jury maar ving de deelnemers op. Ik begeleidde ze naar hun inspeelkamer en daarna naar de jury aan wie ze hun voorprogramma moesten laten horen. Dat was nog een hele klus want ook een GMBB kan maar op één etage tegelijk zijn.

Gelukkig ben ik niemand kwijt geraakt en voorzover ik weet heeft ook iedereen het gebouw veilig verlaten. De winnaar speelt zaterdag in het voorprogramma van Sanel Redzic. Sanel geeft een concert geeft in de kleine zaal van het Concertgebouw. Ook dat heb ik georganiseerd. Het loopt behoorlijk uit de hand met dat organiseren. Maar daarover later meer. Eerst uw aandacht voor de winnaar van het concours: Ruben Silva Kas.

2 Replies to “winnaar”

 1. Jesús wat fijn.

  Beantwoorden

  1. esther steenbergen 27 maart 2013 at 10:15

   lief hè. en goed spelen ook, ja, ja

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.