Cádiz

We gingen naar Cádiz om de zon te zien. Op straat, op de strandjes en op de gigantische boulevard die heel Cádiz omvat.  Cádiz lijkt op Cartagena, waar ik afgelopen oktober was. Dat is niet zo verwonderlijk natuurlijk. De veroveraars laadden hier hun schepen in en bouwden daar zoals ze thuis gewend waren. Maar gek is het wel. Nu zijn we weer in Nederland waar de bewolking nog lager hangt dan bij ons vertrek. De wind nog harder waait en de neerslag kouder is dan ooit. En waar ik enkel nog naar Cádiz luisteren kan.

2 Replies to “Cádiz”

 1. Piet Hein Bunnik 10 februari 2018 at 11:32

  De musea van Cadiz en Sevilla zijn ook geweldig!

  Beantwoorden

  1. esther steenbergen 15 maart 2018 at 12:27

   Dat geloof ik graag. Ik ben er dit keer niet aan toegekomen maar ga er volgende keer zeker een bezoeken.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.