Contact

Privacy
Laat u een reactie achter of vult u het contactformulier in dan beschikt Esther Steenbergen over het IP adres van de computer waarop u dat deed en over het e-mailadres dat u verplicht was in te vullen.

Ingesloten (embedded) inhoud en buttons om informatie te delen zijn afkomstig van websites van derden. Welke gegevens zij verzamelen kunt u op de desbetreffende websites lezen. Hier heeft Esther Steenbergen geen invloed en zicht op.

Van diegenen die hebben aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden van de activiteiten van Esther Steenbergen wordt het e-mailadres bewaard om het op de hoogte houden mogelijk te maken, namelijk nieuwsbrieven te kunnen sturen. Nieuwsbrieven worden verstuurd via Mailchimp.
U kunt zich hier aanmelden.

Een ieder die kaartje koopt voor een door Esther Steenbergen gegeven, dan wel georganiseerd concert, kan, afhankelijk van de locatie van het concert, op de hoogte gehouden worden van komende concerten. Aangeven hier geen prijs meer op te stellen kan via het contactformulier. Meldt u zich af, dan worden uw gegevens niet meer bewaard.